Diensten
maatwerk

diensten

Jachtbetimmering

Kleine aanpassingen in het interieur van uw boot. Van een extra kastje tot het verplaatsen van een deur. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Tradionele botenbouw

Een boot bouwen is een vak apart maar waar wel ook weer een uitdaging ligt. In combinatie met moderne CNC technieken zijn wij momenteel een boot aan het bouwen, The Laker. Maak een afspraak om te komen kijken en misschien brengt het u op nieuwe ideeën of besluiten?

restauratie

Oude tijden laten herleven, mooi afgelakte houten boten, een nieuw stukje hout in een oude romp terugzetten. Dit is het onderdeel van mijn bedrijf waar mijn grootste passie en liefde ligt. Voordat er besloten wordt tot een restauratie van een boot moet er terdege gekeken en overlegd worden wat we gaan doen en vooral wat we niet gaan doen. Samen met u als eigenaar van de boot komen we tot een duidelijk plan.

winterstalling

Voor trailerbare boten tot 8 meter hebben wij winterstalling, binnen en buiten. Graag gaan wij met u in gesprek.

Onze winterstalling is:

  • Vorstvrij
  • Camera bewaakt
  • Breng- en haalservice
  • Trailerstalling zomer/ winter
  • Winteronderhoud uitgevoerd door ons in overleg mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

kunststof teakdekken

Al meer dan 10 jaar heb ik ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van een kunststof teakdek. Ik werk alleen maar met het beste merk en materialen, namelijk Flexiteek. Een trouw merk welke wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en service. Interesse in een mooi dek? Maak een afspraak om in mijn werkplaats te komen kijken hoe een dek wordt geproduceerd en welke combinaties en mogelijkheden er zijn.