over mij
over mij

rogier derkx

Rogier Derkx

Over Mij

Ideeën en dromen moet je zien voordat je ze kunt maken!

Zo werk ik al jaren en zo heb ik mijn bedrijf opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. Kwaliteit en passie voor de boot en hout met een vleugje moderne technieken.

Van kleins af aan ben ik bezig geweest met bootjes en timmeren. Bij mijn opa in het schuurtje samen een bootje bouwen, thuis knutselen en uiteindelijk een sloep gekocht om op te knappen.

Na een aantal omwegen heb ik in 2012 besloten om een bedrijf te starten. Alleen nog maar timmerwerk in de watersport. Dit was een mooi streven, maar de realiteit was dat er op dat moment te weinig werk in was. Dus er werd een alternatief gezocht. De kunststof teakdekken, contacten werden gelegd, cursussen gevolgd en de eerste orders kwamen binnen. Nu 10 jaar verder ben ik de specialist in Limburg voor een kunststof teakdek.

Maar het zou raar zijn als het daar bij bleef… In januari 2022 ben ik een nieuw project begonnen, The Laker, check dit mooie project met een maatschappelijk doel.

Vanaf augustus 2023 kan ik met trots vertellen dat ik Jachtwerf Somers heb overgenomen. Een begrip Roermond en in de wereld van zeilen, restauratie en traditionele botenbouw met name de 16m2/ BM. Een verhuizing staat dus op stapel van Haelen naar Asenray, hier hebben we winterstalling voor trailerbare boten tot 8 mtr. En Jos Somers zal mij in raad en daad geregeld bij staan om de kwaliteit nog meer te waarborgen!

k

BEKIJK ONS WERK